• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۸۳۰۳
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
قزوین » اقتصادی
معاون استاندار قزوین:

 متخلفان حوزه آرد با جدیت مجازات شوند + فیلم

معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار قزوین گفت: با توجه به سلامت و امنیت غذایی متخلفان حوزه آرد باید به نحو بازدارنده و با جدیت مجازات شوند.

 متخلفان حوزه آرد با جدیت مجازات شوند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار قزوین گفت: با توجه به سلامت و امنیت غذایی متخلفان حوزه آرد باید به نحو بازدارنده و با جدیت مجازات شوند.

علی رحمانی در نشست ستاد تنظیم بازار و کارگروه امنیت غذایی استان قزوین اظهار کرد: آرد برای مصارف انسانی تهیه می‌شود و هرگونه تخلف و قاچاق در این حوزه قابل توجیه نیست.

وی تصریح کرد: تا جای ممکن بر اساس اعلام نظر علوم پزشکی باید از آرد‌های مکشوفه در راستای مصرف مجدد استفاده کرد که این بر اساس تصمیم علوم پزشکی خواهد بود.

رحمانی تاکید کرد: تمام اقدامات استان در حوزه آرد باید به پخت نان با کیفیت برای مصرف کننده منجر شود که در این زمینه برخورد با متخلفان از اهمیت بالایی برخوردار است.

این مسئول در ادامه اظهار کرد: ۸۵ درصد گندم خریداری شده در قزوین کمتر از دو درصد سِن‌زده بوده که نشاندهنده کیفیت بالای آن است و دلیل آن هم افزایش مصرف کود و تهیه و تامین بذور با کیفیت در سال زراعی جاری است.

رحمانی در خصوص تمهیدات لازم برای فرا رسیدن مرداد و شهریور در استان قزوین بیان کرد: فصل کارگری در استان قزوین شروع شده و باید سهمیه مازاد آرد را برای نانوایی‌ها تخصیص دهیمو سال گذشته این سهمیه یک هزار تن آرد بود که امسال افزایش می‌یابد.

معاون امور اقتصادی استاندار قزوین خاطرنشان کرد: از کارخانه قند و کشاورزی که به صورت قراردادی در حوزه کشت چغندر فعالیت می‌کنند حمایت خواهیم کرد تا تولید این محصول استراتژیک تقویت شود.

رحمانی یادآور شد: ما مشکل و کمبود شکر در استان نداریم و تنها باید در حوزه بسته بندی و توزیع در اصناف اقداماتی را در دستور کار قرار داد و راهکار حل این معضل در اداره صمت بوده که لازم است در این زمینه با اصناف مذاکره کند.

کشف یک هزار و ۸۸ کیسه آرد قاچاق در قزوین
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین هم در این نشست از کشف یک هزار و ۸۸ کیسه آرد قاچاق و خارج از شبکه در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.

محمدحسین عطایی گفت: آمار آرد‌های مکشوفه در سال گذشته یک هزار و ۵۲ کیسه بود که افزایش چند برابری را در سال جاری نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: در سه ماهه نخست سال جاری هشت هزار و ۴۱۷ مورد بازرسی از واحد‌های عرضه کالا‌های اساسی استان قزوین صورت گرفته که به کشف ۸۲۰ مورد تخلف به ارزش ۵۰ میلیارد ریال منجر شده است.

عطایی به موضوع خرید گندم و کلزا اشاره کرد و گفت: خرید گندم ۱۹ درصد و کلزا ۳۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

این مسئول تصریح کرد: تاکنون ۱۸۳ هزار و ۳۲۴ تن گندم از کشاورزان قزوین خریداری شده که با احتساب ده‌هزار تن خرید بذر به بیش از ۱۹۰ هزار تن می‌رسد.

عطایی به انجام ۱۶ اقدام کاربردی برای افزایش گندم در استان قزوین اشاره کرد و گفت: اقدامات متعددی برای افزایش کیفیت محصول گندم صورت گرفته است.

این مسئول به افزایش سطح زیرکشت چغندرقند در استان قزوین نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به حمایت‌های صورت گرفته در حوزه کشاورزی قراردادی این مهم همچنان با قوت ادامه دارد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)